Wie ben ik?


Als geboren Groninger houd ik van de uitgestrektheid van het Groninger land. Mijn werk bracht mij van de vlakke weidsheid naar het prachtige heuvelland van Zuid Limburg met weer heel andere vergezichten. Het is een prachtig uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten in de steeds veranderende natuur.
Natuurgebied Kunderberg met zijn kalkhelling is een van mijn favoriete plekken. Iedere keer ontdek ik weer andere objecten om te fotograferen. Kasteel Cortenbach, een van de vier kastelen die Voerendaal rijk is, gelegen in het Cortenbacherbos, fascineert mij door de mooie weerspiegeling in de eromheen gelegen vijver.
De natuur verandert steeds en daarmee ook de foto’s die ik maak. Ook al is mijn werkplek inmiddels weer elders in het land, heb ik er alles voor over om nog heel lang in het prachtige Voerendaal te blijven wonen, wandelen, fietsen en, natuurlijk, fotograferen.
As a born Groninger, I love the vastness of the Groninger landscape. My work brought me from the flat expanse to the beautiful hills of South Limburg with totally new panoramas. It is a wonderful starting point for walks and bike rides in the ever-changing nature.
The limestone slope of nature reserve Kunderberg is one of my favorite places. With each visit, I discover new objects to photograph. Cortenbach Castle, one of Voerendaal’s four castles, located in Cortenbacher forest, fascinates me with its beautiful reflection in the surrounding pond.
Nature is in a constant state of change, so too are the photos that I make. Although my place of employment has moved elsewhere in the country, I am determined to continue living, walking, biking and of course, photographing in beautiful Voerendaal for a long time to come.
Kasteel Cortenbach

Kasteel Cortenbach